Materiale til cellegrupper

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal bygge sine cellegruppeaftener op om. Derfor har vi her et udvalg af forslag til materiale, der kan bruges af cellegrupper. Her finder du en blanding af materiale fra Kova og fra andre kirker og organisationer.

aabne-doere-logo_edited.jpg

Thoughts from the Underground - Åbne Døre

Dette materiale består af otte videoer med tilhørende oplæg. Du finder materialet på Åbne Døres hjemmeside.

sommeroase online.png

Seminarer fra SommerOase Online 2020 - Dansk Oase

Seminareret "Danskere, som finder tro"  fra SommerOase Online ligger på Dansk Oases Youtube kanal. Du finder videoerne i playlisten her.

thumb480_BUO-haefte.jpg

Må mit liv og mit hus altid tjene dig - Familielaboratoriet

Dette materiale består af studiehæfter med fire oplæg til forældre. Se mere om studiehæfterne her. Se undervisningen på playlisten her.

moeder-med-jesus-forside1-150x150.png

Møder med Jesus - Morten Hørning

Møder med Jesus er et studiehæfte med tilhørende online videoer og spørgsmålsark. Læs mere om studiehæfterne her.

Tid med Gud Thumbnail.png

Tid med Gud i det daglige - Kolding Valgmenighed

Dette materiale består af et online studiehæfte med to oplæg. Find materialet her.

Hænder med pære.jpg

Nåden forvandler - Kolding Valgmenighed

Dette materiale består af at online studiehæfte med fem oplæg, der lægger sig op ad prædikenserien "Nåden forvandler alt". Find studiehæftet her. Find prædikenserien som podcast her.

skywalk.png

Livsudfordringer - Skywalk

Dette materiale er et online studiehæfte til unge, der består af otte oplæg. Find studiehæftet her.