Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppen (også kendt som ’UG’) er et ugentligt fællesskab af unge i alderen 16-25 år.

Vi mødes hver torsdag aften. Nogle gange i kirken, andre gange hjemme hos nogen fra menigheden, og en gang i mellem tager vi ud og laver noget andetsteds.

Vores aftener byder altid på hyggeligt samvær, kage, og gode snakke omkring hverdags- og trosliv. Ofte byder de også på lækker aftensmad, spil, livs- og troshistorier, spændende oplæg, og undervisning om livsnære emner omkring vores kristne tro.

Alle er velkomne i ungdomsgruppen!

Du kan abonnere på en kalender med programmet til ungdomsgruppen ved at kopiere denne adresse ind i din kalender app.

For mere information, kontakt ungdomsgruppens ledere: Grethe Hansen (25348453 - vogt.vingborg@gmail.com) og Simon Ravnskjær (30892059).

Ungdomsgruppen er organiseret i foreningen BUO-Kolding.