Gør noget godt for dit parforhold: Tag på '7 dates'

’Seven dates’ er et kursus for par i alle aldre, der ønsker at skabe et sundt og stærkt fællesskab, der varer hele livet. Det kan være, at I:

• forbereder jer på ægteskab

• ønsker at styrke jeres ægteskab/parforhold

• er midt i en udfordrende fase i livet, f.eks. lige har fået et barn, har skiftet arbejde, er flyttet, har børn i teenagealderen eller børn, der lige er fløjet fra reden

• oplever, at hverdagens trummerum har tappet jeres forhold for spænding og energi

Programmet er opbygget med disse temaer:

24. jan. Opbyg et solidt grundlag

7. feb. Kunsten at kommunikere

28. feb. Konfliktløsning

14. marts Tilgivelsens kraft

28. marts Forældre og svigerforældre

18. april Et godt sexliv

2. maj Kærligheden i funktion

9. maj Festaften

Praktiske informationer:

Tid: Kl. 19.00 – kl. 21.30

Sted: Industrivej 12, Kolding

Pris: 1000 kr. pr. par for ”Kaffe de Luxe” og materialer.

Tilmelding sker ved indbetaling til konto nr: 3733 3211107332 - skriv ”Parkursus + navn”

Mobilepay: 5129 8946

Tilmelding er senest d. 13. januar 2017

For yderligere info kontakt: Charlotte L. Christensen

Tlf. 5129 8946 / e-mail: lysemosecc@gmail.com

Kursets indhold er baseret på kristne principper og værdier og kan være til hjælp og udfordring for alle helt almindelige mennesker - (uanset om man er tilknyttet en kirke eller ikke har noget kirkeligt kendskab).

Hvordan foregår kurset?

De 7 temaer belyses af forskellige undervisere, som ikke nødvendigvis har terapeutisk baggrund – fælles for alle undervisere er, at de brænder for at bidrage positivt til ægteskabers/parforholds daglige trivsel.

Det enkelte par sidder ved eget cafébord og arbejder sammen. Undervisningen afbrydes ind imellem af små opgaver (skriftlige, med efterfølgende snak med din partner). Løsningerne ses kun af partneren.

For størst muligt udbytte suppleres undervisningen med hjemmeopgaver mellem de enkelte kursusaftener.

Parrenes privatliv respekteres og der er ingen gruppediskussioner eller forventning om, at man fortæller noget om sit indbyrdes forhold.

Der serveres ”Kaffe deLuxe” under samtalerne.

Arrangør: Kolding Valgmenighed i samarbejde med eksterne oplægsholdere

Charlotte og Bo Christensen