Minikirke

Alle børn skal føle sig hjemme i Kova!

De skal have muligheden for at lære Gud at kende, skabe nye relationer og være glade for at komme i kirke.

Derfor har vi Minikirke under de fleste gudstjenester i Kova.

Minikirke er vores tilbud til børn fra 0-4 år til gudstjenesten under prædikenen. Børnene er med til den første del af gudstjenesten, hvorefter de går sammen med deres forældre ud i deres lokale inden prædikenen begynder.

Når prædikenen er slut kommer de tilbage ind i kirkesalen med de voksne og tager del i nadveren.

I Minikirken vækker vi først vores dukke, der passer på vores børnebibel. Så hører vi en lille bibelhistorie, synger et par fagtesange og beder en bøn. Derefter er det tid til leg, spisning af forfriskninger, og snak mellem børn og voksne.

Minikirken holdes på skift af forældre.

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte Birgitte Jensen på mail birgitte.mach@gmail.com eller mobil 61651674.

Minikirke er organiseret i foreningen BUO-Kolding.